Tečaj spss

Samo za vas (Google Meet ali Skype)

Vrhunske analize iz vašega doma.

 

Od hipoteze do zaključka: SPSS analize na daljavo s pomočjo dr. Melite Moretti.

 

Povežite se in analizirajte vaše podatke brez zapuščanja vašega naslonjača.

 

Stroškovna učinkovitost

 

V primerjavi s tradicionalnimi tečaji v učilnicah je ta online tečaj cenovno bolj ugoden. Poleg tega vam ni treba skrbeti za potne stroške ali druge dodatne izdatke.

 

Naredite več, potujte manj.

ff top arrow

Na enem mestu prejmete vse kar je potrebno, da boste empirični del vaše diplomske, magistrske naloge ali doktorske disertacije zapisali perfektno.

ff bottom arrow

Vse, kar potrebujete, je dostop do interneta ter da imate SPSS naložen na svojem računalniku.

Skupaj izvedemo deskriptivno statistiko, inferenčno statistiko, regresijsko analizo in/ali še mnoge druge analize. Na ta način se usposobite za samostojno delo s statističnimi podatki ter dokončate empirični del diplomske, magistrske naloge ali doktorske disertacije.

 

Primer (preverjanje hipoteze):

  1. hipotezo boste znali preveriti s statistično analizo (v SPSS), ki najbolj ustreza vaši hipotezi in vprašanjem iz vprašalnika
  2. oblikovati boste znali graf in/ali preglednico
  3. opisati boste znali postopek preverjanja hipoteze, in sicer ...
  4. ... na način, da bo iz opisa jasno razvidno, ali hipotezo sprejmete ali ne
  5. SPSS datoteko boste znali izvoziti v Excel ali Word

 

… in še mnogo več!

 


Seznam analiz, ki jih je pri diplomskih, magistrskih nalogah ter doktorskih nalogah najpogosteje zaslediti (na tečaju spoznate in se naučite uporabljati samo tiste analize, ki jih v svoji nalogi potrebujete): osnovne statistične analize vzorca, posameznih vprašanj ali trditev, korelacijska analiza, presečne tabele, t-testi, hi-kvadrat, analiza variance-ANOVA, Mann-Whitney U test, Kruskal-Wallis H test, Wilcoxon Signed-Rank test, regresijska analiza, faktorska analiza, diskriminantna analiza.

Koliko časa traja tečaj spss?

Tečaj SPSS traja do zaključka vaše statistične analize. Sledimo vašemu tempu.

 

Statistične analize za študente

Lokacija izvedbe tečaja SPSS - Virtualno Učenje za maksimalno udobnost

V okolju, ki vam je najbolj domače, bodisi v udobju vašega naslonjača ali za vašo pisalno mizo, se lahko povežete z mano, dr. Melito Moretti, ki vam bom predavala iz profesionalno opremljene pisarne. Interakcija med nami se odvija preko sodobnih komunikacijskih platform, kot so Google Meet ali Skype, kar zagotavlja fleksibilnost in učinkovitost učnega procesa.

.

Investicija v vaše znanje - cena SPSS tečaja

Cena za SPSS tečaj se začne pri 97 EUR in se prilagaja glede na vaše individualne potrebe.

 

Končna investicija je odvisna od več dejavnikov, vključno z vrsto pomoči, ki jo iščete, trajanjem tečaja, stopnjo zahtevnosti in obsegom storitev, ki jih potrebujete za dosego vaših ciljev.

Odkrijte moč SPSS-a in se usposobite za izvajanje statističnih analiz z našim celovitim tečajem SPSS in to na vaših podatkih. Virtualni tečaj je zasnovan na način, da vas opremi z znanjem in veščinami, potrebnimi za izvedbo deskriptivne in inferenčne statistike, regresijske analize ter mnogih drugih statističnih metod. Ne glede na to, ali želite zaključiti empirični del svoje diplomske, magistrske naloge ali doktorske disertacije, ali pa preprosto izboljšati svoje raziskovalne sposobnosti, je naš tečaj prilagojen vašim potrebam. Učenje poteka v udobju vašega doma, preko sodobnih komunikacijskih platform, kar zagotavlja maksimalno prilagodljivost in učinkovitost. 

Pridružite se dr. Meliti Moretti, ki prinaša SPSS analize v vaš domači študijski kotiček. Povežite se in analizirajte vaše podatke skupaj. 

Stopite v stik z nami. Pošljite nam povpraševanje še danes.

Pokličite:

(klikni na številko)

ali izpolnite spodnji obrazec, ali pa nam pošljite sporočilo na info@statisticneanalize.com.
V roku enega delovnega dne boste prejeli ponudbo z opisom, ceno in predvidenim časom izvedbe storitve.

  .

  Call Now Button